Náhradní plnění

Charita Opava, jako zaměstnavatel s více než 50% osob se zdravotním postižením dle zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti, nabízí firmám, organizacím či institucím s více než 25 zaměstnanci možnost plnit povinný podíl osob se zdravotním postižením odebráním služeb či výrobků. Blíže k problematice zákona č. 435/2004 Sb. o zaměstnanosti.

Prohlášení o přepočteném stavu zaměstanců naleznete zde.

Změny v tzv. náhradním plnění od 1.10.2017.

Nabízíme vám tyto možnosti plnění:

Kompletační práceKompletační práce (kompletace výrobků, balení, třídění, skládání, začišťování, ...). Ukázky kompletačních prací naleznete zde. Bližší informace vám podá pan Tomáš Rychlý.
Kontakt: 553 612 780 kl. 150, mobil 731 625 817, email: rychly@charitaopava.cz

Likvidace odpadůZpracování a využití převážně elektroodpadů, včetně nebezpečných, i s jejich případným svozem. Dále nabízíme skartaci dokumentů. Činnosti jsou prováděny se souhlasem MSK. Bližší informace vám podá pan Ing. Tomáš Schaffartzik.
Kontakt: 553 764 057, email: chtd@charitaopava.cz

Wellness centrumMasérskými a regeneračními službami - masáže, sauna, koupele. Na tyto služby je možné zakoupit permanentky s různými množstevními slevami. Objednávky směřujte na pana Pavla Veverku.
Kontakt: 553 612 780, kl. 128, mobil 605 444 322, email: wellness@charitaopava.cz

Výrobky Chráněných dílenNákupem našich výrobků či zadáním výroby originálních předmětů a dárků pro vaše obchodní partnery či vaše kolegy ve firmě. Nabízíme vám možnost využít našich dovedností a práce v oblasti keramické výroby, zakázkového šití apod. Bližší informace vám podá pan Tomáš Rychlý nebo paní Marie Bennková.
Kontakt: 553 612 780 kl. 150, mobil 731 625 817, email: rychly@charitaopava.cz
Kontakt: 553 793 459 kl. 20, mobil 739 002 711, email: bennkova@charitaopava.cz