Náhradní plnění

Charita Opava, jako zaměstnavatel zaměstnávající  více než 50 % osob se zdravotním postižením, nabízí firmám, organizacím či institucím s více než 25 zaměstnanci dle zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, možnost plnit povinný podíl osob se zdravotním postižením odebráním služeb či výrobků – tzv. náhradní plnění.  Jsme registrováni v centrální evidenci poskytovatelů náhradního plnění. V seznamu dodavatelů náhradního plnění najdete náš roční (100 603 101 Kč pro rok 2021) i aktuální limit. Blíže k problematice zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti.

Nabízíme vám tyto možnosti plnění:

Kompletační práceKompletační práce (kompletace výrobků, balení, třídění, skládání, začišťování, ...). Ukázky kompletačních prací naleznete zde. Bližší informace vám podá pan Tomáš Rychlý.
Kontakt: 553 654 690, mobil 731 625 817, e-mail: rychly@charitaopava.cz

Likvidace odpadůZpracování a využití převážně elektroodpadů, včetně nebezpečných, i s jejich případným svozem. Dále nabízíme skartaci dokumentů. Činnosti jsou prováděny se souhlasem MSK. Bližší informace vám podá pan Ing. Tomáš Schaffartzik.
Kontakt: 553 764 057, e-mail: chtd@charitaopava.cz

Wellness centrumMasérské a regenerační služby - masáže, sauna, koupele. Na tyto služby je možné zakoupit permanentky s různými množstevními slevami. Objednávky směřujte na pana Pavla Veverku.
Kontakt: 553 612 780, kl. 128, mobil 605 444 322, e-mail: wellness@charitaopava.cz

Výrobky Chráněných dílenNákup našich výrobků či zadání výroby originálních předmětů a dárků pro vaše obchodní partnery či vaše kolegy ve firmě. Nabízíme vám možnost využít našich dovedností a práce v oblasti keramické výroby, zakázkového šití apod. Bližší informace vám podá paní Ludmila Slaninová.
Kontakt: 553 654 696, mobil 731 573 971, e-mail: slaninova@charitaopava.cz