Zaměstanci hospice Pokojný přístav vzpomínali spolu s pozůstalými na zemřelé klienty

25.11.2016 - Velké účasti se v úterý 22. listopadu těšilo vzpomínkové setkání na zemřelé klienty mobilního hospice Charity Opava Pokojný přístav. Tradiční pietní akce, kterou Pokojný přístav pořádá pro pozůstalé, se skládala ze mše svaté a následného přátelského posezení.

Velké účasti se v úterý 22. listopadu těšilo vzpomínkové setkání na zemřelé klienty mobilního hospice Charity Opava Pokojný přístav. Tradiční pietní akce, kterou Pokojný přístav pořádá pro pozůstalé, s nimiž často navázali velmi blízké kontakty, začala v 17 hodin mší svatou, kterou v klášterní kapli Neposkvrněného početí Panny Marie na Kylešovské ulici sloužil spolupracovník Pokojného přístavu otec Petr Křibek.

Sestry z Pokojného přístavu bohužel v těchto dnech trápí nemocnost, ale díky pomoci kolegyň z Chráněné ošetřovatelské služby se vyvedlo i následné společenské setkání v Denním stacionáři, kam byli všichni pozváni a kde si mohli v klidu neformálně povyprávět a sníst malé občerstvení, které profesionálně připravili klienti sociálně-terapeutické dílny Radost. 

 

Děkujeme partnerům