Vyhlašujeme výběrové řízení na pozici „PRACOVNÍK/CE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH“

02.10.2016 - Přijmeme na plný úvazek pracovníka nebo pracovnici v sociálních službách na přímou práci s dospělými uživateli s mentálním postižením v sociálně-terapeutické dílně RADOST, na ulici Přemyslovců 26 v Opavě-Jaktaři.

Přijmeme na plný úvazek pracovníka nebo pracovnici v sociálních službách na přímou práci s dospělými uživateli s mentálním postižením v sociálně-terapeutické dílně RADOST, na ulici Přemyslovců 26 v Opavě-Jaktaři.

Požadujeme SŠ vzdělání (nejlépe v oblasti sociální práce, sociální pedagogiky, speciální pedagogiky) nebo kurz pracovníka v sociálních službách, kladný vztah k lidem s mentálním postižením, samostatnost, manuální zručnost, kreativitu, ochotu učit se novým věcem, odpovědnost, schopnost týmová spolupráce, trestní bezúhonnost, dobré komunikační schopnosti, znalost práce na PC.

Předpokládaný nástup na základě pracovní smlouvy v listopadu 2016. Nástupní mzda od 13 300 Kč na celý úvazek.+ benefity ve formě stravenek, pětitýdenní dovolené, odměn a zaškolení.

Přihlášky spolu s životopisem a motivačním dopisem posílejte na adresu Charita Opava, Přemyslovců 26, p. Pospěchová, 747 07 Opava-Jaktař, nebo na e-mail: personalni@charitaopava.cz, nejpozději do 19. října 2016.

Děkujeme partnerům