Vskutku rušná oslava

27.10.2006 - Klientky Klubu sv. Anežky, denního stacionáře pro seniory si vyšly do restaurace, aby oslavily Den seniorů. I když datum tohoto svátku připadlo na 1. října, oslava se konala včera, kdy seniorky zasedly ke krásně prostřenému stolu.
Klientky Klubu sv. Anežky, denního stacionáře pro seniory si vyšly do restaurace, aby oslavily Den seniorů. I když datum tohoto svátku připadlo na 1. října, oslava se konala včera, kdy seniorky zasedly ke krásně prostřenému stolu.

Babičky společně s pracovnicemi klubu obsadily salónek v moderní restauraci. Obsluha, která se oslavenkyním věnovala, byla velmi příjemná a v některých situacích nad míru trpělivá. Pro zdravé a mobilní lidi nemá podobná oslava za potřebí žádné velké přípravy. Pro babičky z klubu je to každoročně významná událost, na kterou se dlouho těší. Mnohé si dodnes pamatují, na čem si pochutnaly na oslavách v předešlých létech.

"Stalo se již tradicí, že Den senioru slavíme s našimi klientkami v restauraci. Jednou ročně si takto vyrazíme za zábavou. Je vcelku obtížné zajistit bezbariérový přístup a prostory pro naši početnou skupinu. Nicméně na zážitky z této oslavy budou babičky vzpomínat ještě o vánocích,"  prozradila s úsměvem vedoucí klubu Jana Řehulková.

V rámci aktivizačního programu jsou organizovány pro klienty podobné akce, kde se řadí mimo jiné také návštěva divadla, pracovní činnosti či taneční terapie.

Děkujeme partnerům