Ve Wellnessu dělili masérský dort

12.01.2009 - Dnes v poledne si zaměstnanci Wellness centra Charity Opava místo polední pauzy symbolicky připili na zdraví a nakrojili speciální masérský dort. Nechybělo ani společné focení. Je co oslavovat!
Dnes v poledne si zaměstnanci Wellness centra Charity Opava místo polední pauzy symbolicky připili na zdraví a nakrojili speciální masérský dort. Nechybělo ani společné focení. Je co oslavovat!
V neděli 11.ledna 2009 v 11 hodin uplynulo přesně deset let od slavnostního zahájení provozu masáží v Charitě Opava. Od té doby se služba rozrostla na Wellness centrum s širokou nabídkou služeb a deseti zaměstnanci. Popřát přišel ředitel Charity Opava Jan Hanuš i manažerka Sekce služeb pro seniory a zdravotnických zařízení Petra Thiemlová, Dis. „Přeji celému tomuto zařízení, aby mělo stále tolik spokojených klientů. A abychom se příště mohli setkat třeba ještě ve větších prostorách, “ zažertovala. „ Díky všem, kteří tady za pár minut poskládají unavená těla i duše,“ přidal se ředitel Charity Opava. K blahopřání se připojuje i redakce a přeje Wellness centru: „Ať to maže!“

Děkujeme partnerům