V Neškole vám pohlídají i děti

23.03.2011 - Potřebujete pohlídat na hodinku či na pár hodin dítě? V Neškole, mateřském centru Charity Opava, to není žádný problém...
Každá maminka, která je v domácnosti a pečuje o děti, se občas dostane do situace, kdy potřebuje, aby jí někdo na chvíli její ratolest pohlídal. Tahat děti k lékaři nebo po úřadech, není nic příjemného. Už vůbec to není možné, když se maminka rozhodne nastoupit do zaměstnání a čeká ji například náročný pracovní pohovor. Vzít si sebou děti, to by určitě nebyl dobrý nápad.
 
Mateřské centrum Neškola na takové případy myslí a je na ně připraveno. Krátkodobé hlídání dětí do šesti let je jednou ze služeb, kterou Charita Opava pomáhá rodinám s dětmi, především maminkám – ale i tatínkům.
 
Během celého týdne, kromě úterka, vždy od 8.00 do 12.00 hodin vám děti mohou pohlídat právě v Neškole, která sídlí v budově fary kostela sv. Ducha na Masarykově ulici 39 v Opavě. O děti je zde dobře postaráno, vhodné je přibalit nápoj či malou svačinku.
 
Cena za tuto službu je symbolická, a to deset korun za hodinu hlídání. Vždy je však třeba domluva předem, a to na telefonu 733 676 707.

Děkujeme partnerům