V Neškole a ve stacionáři byl Mikuláš

10.12.2012 - Do Neškoly a do Denního stacionáře pro seniory přijela minulý týden Mikulášská hlídky z Model Obaly a.s. Všichni měli velkou radost...
Ve čtvrtek 6. prosince byla Neškola úplně plná. Třiadvacet dětí, jejich maminky, babičky i jeden tatínek napjatě čekali, zda náhodou nepřijde Mikuláš. Popravdě, dospělí dobře věděli, že přijde, a to i se svou suitou – andělem a čertem. Mezi maminkami přítomnost čerta vyvolávala obavy a byly dokonce i návrhy, aby nebyl vpuštěn. Nakonec ale vše dobře dopadlo a mrňata nebyla o nic ošizena. Nebyl ani žádný pláč.
 
Mikulášské hlídky z akciové společnosti Model Obaly už mají s malými dětmi dlouholeté zkušenosti, každoročně totiž objíždějí opavské mateřské školky. Letos jedna z hlídek – dva Mikuláši (Veronika Slaninová a Ludmila Knězková), anděl (Jana Hrachová) a čert (Martina Pleváková) – přijela nadělovat i do Neškoly a poté navštívila s dárky také Denní stacionář pro seniory. Více se dočtete v příštím Domovníku.
 
Za spoustu pěkných zážitků v Neškole i ve stacionáři děkujeme akciové společnosti Model Obaly, především paní Vandě Myšákové, panu Michaelu Ratajovi a samozřejmě oběma Mikulášům, andělovi i čertovi.
 

Děkujeme partnerům