Úspěch na divadelním festivalu v Přerově

02.10.2009 - Už se stává tradicí, že se společně s našimi klienty Sociálně terapeutické dílny Radost účastníme různých divadelních festivalů. Ještě před začátkem prázdnin jsem navštívili festival v Plumově a podzimní vždy již očekávanou akcí je „Divadelní Přerov“.
Už se stává tradicí, že se společně s našimi klienty Sociálně terapeutické dílny RADOST účastníme různých divadelních festivalů. Ještě před začátkem prázdnin jsem navštívili festival v Plumově a podzimní vždy již očekávanou akcí je „Divadelní Přerov“.

Jeho 11. ročník se letos konal 30. 9. 2009 ve velkém sále Městského domu v Přerově. Celou akci pořádalo Centrum setkávání o.s. Přerov.

Naši klienti vystoupili s představením „Chválím Tě Země má“. Na festivale se prezentovali různé organizace jako např. Čtyřlístek Ostrava, Mariaunum Opava, Credo Olomouc, ÚSP Jeseník atd. I přesto, že taková účast na festivale je mnohdy náročná, užili jsme si tento den na 100% a příští rok vyrazíme na 12. ročník.
Lucie Bedrichová, DiS.