Umělci Slezského divadla zpívali pro charitu

08.01.2008 - Velký zážitek pro milovníky operetního a operního žánru připravili sólisté Slezského divadla v Opavě na koncertě Růže pro vás. Nedělním koncertem nejen potěšili mnohá srdce posluchačů, ale pomohli také Charitě Opava, protože výtěžek z koncertu je věnován právě této organizaci.
Velký zážitek pro milovníky operetního a operního žánru připravili sólisté Slezského divadla v Opavě na koncertě Růže pro vás. Nedělním koncertem nejen potěšili mnohá srdce posluchačů, ale pomohli také Charitě Opava, protože výtěžek z koncertu je věnován právě této organizaci.

„Rád bych poděkoval všem zúčastněným za další a letos opět velmi vydařený koncert Růže pro vás. Jsme rádi, že se vždy najdou mezi divadelníky umělci, kteří nezištně pomáhají Charitě Opava tím, co sami dokonale ovládají a to zpěvem,“ děkuje ředitel Charity Opava Jan Hanuš. „A pochopitelně také děkujeme všem lidem, kteří na koncert přišli.“

Děkujeme všem účinkujícím umělcům, jmenovitě: Olze Procházkové, Iloně Kaplové, Kataríně Jorda Kramolišové, Zdence Mervové, Andriji Škurhanovi, Zdenku Kaplovi, Václavu Markovi, Romanu Cimbálovi, Martinu Šujanovi, Libuši Vondráčkové, Františkovi Šmídovi a Evženu Truparovi.

Těšíme se, že i nadále bude naše spolupráce pokračovat a přejeme všem zaměstnancům Slezského divadla úspěšnou druhou část divadelní sezóny.

Děkujeme partnerům