Tvorba Václava Müllera v Charitě

12.01.2012 - Od pondělí 16. ledna bude v charitním obchodě na Kolářské 14 v Opavě instalována prodejní výstava fotografií Václava Müllera…
Chráněné dílny sv. Josefa připravily pro návštěvníky charitního obchodu na Kolářské ulici v Opavě opravdovou lahůdku, a to celoroční prodejní výstavu velkoplošných fotografií významného sponzora Charity Opava a zároveň vynikajícího fotografa Václava Müllera.
 
Vzhledem k malým prostorám obchodu zde bude možno umístit jen šest fotografií, každý měsíc však budou obměňovány. Postupně se tak milovníci fotografií seznámí s průřezem Müllerovy tvorby. Jedná se především o zajímavé přírodní scénérie z míst, která autor procestoval. První díla, která je možno shlédnout i zakoupit již od 16. ledna, vznikla z části na Islandu, z části pak v našem regionu.
 
Václav Müller se narodil v Opavě, kde provozuje firmu VAMA, nabízející prodej a servis kancelářské techniky. Zájem o fotografování a o historii jej zavedly do Izraele, na Sinajský poloostrov s biblickou Mojžíšovou horou, na Krétu či na Island. Výběr svých fotografií vystavoval například na výstavě Barvy čtyř kontinentů v krnovské čajovně Ninive a v klubu KIC ve Vsetíně. Fotografie „Islandští koně“ postoupila do finále fotosoutěže cestovatelského časopisu Koktejl. Václav Müller je rovněž autorem šesti nástěnných kalendářů.
 
Srdečně vás zveme!

Děkujeme partnerům