Tříkrálový průvod se blíží

16.12.2008 - Charita Opava ve spolupráci se Slezským divadlem připravila zahájení Tříkrálové sbírky 2009 velmi netradičně. Režie se laskavě ujala paní Jana Andělová Pletichová. 5.ledna od 15 hodin se můžete zúčastnit Tříkrálového průvodu.
Charita Opava ve spolupráci se Slezským divadlem připravila zahájení Tříkrálové sbírky 2009 velmi netradičně. Režie se laskavě ujala paní Jana Andělová Pletichová. 5.ledna od 15 hodin se můžete zúčastnit Tříkrálového průvodu.


Průvod zahájí požehnání koledníčků. Doprovázet ho bude bubenická show skupiny BORIS. Koledníčky obdařila firma Model Obaly,a.s. korunkami, které si samy děti vyzdobí a zasoutěží si, kdo z nich bude nejzručnější. Trasa průvodu povede z Horního náměstí kolem obchodu Jednoty, obchodu s obuví Baťa, podél restaurace Nashville, kolem podloubí po ulici Mezi trhy, okolo lékárny U Vojtěcha, přes přechod pro chodce u prodejny Horosport a bude ukončena na Dolním náměstí. Vše proběhne za doprovodu příslušníků Městské Policie. Na Dolním náměstí se účastníci průvodu mohou těšit na divadelní představení, živé Tři krále na koních i betlém se zvířátky. Akce bude zakončena mší. Přijďte se nadýchat tradiční atmosféry a prožít opravdu výjimečné okamžiky.

Děkujeme partnerům