Tříkráloví koledníci na ledě

05.02.2008 - Začátkem zimních prázdnin připravila Charita Opava pro své tříkrálové koledníky bruslení na Zimním stadionu v Opavě. Tato forma poděkování proběhla již třetím rokem a koledníkům se líbí, o čemž svědčí i návštěvnost sto čtyřiceti bruslících.
Začátkem zimních prázdnin připravila Charita Opava pro své tříkrálové koledníky bruslení na Zimním stadionu v Opavě. Tato forma poděkování proběhla již třetím rokem a koledníkům se líbí, o čemž svědčí i návštěvnost sto čtyřiceti bruslících.

Hodinu a půl se mohli bruslaři prohánět po ledě a také toho využívali. Někteří ze zkušenějších se chopili mladších koledníků a učili je bruslit. Jiní hráli na honěnou a někteří využívali bezpečí mantinelů, aby předešli neustálému vstávání z ledové plochy.

O zdravotní zajištění se postaraly zdravotní sestry z Charitní ošetřovatelské služby, které naštěstí nemusely použít svou profesi, i přestože nějaké ty pády na led přece jen byly.

Ještě jednou všem koledníkům, kteří se zúčastnili Tříkrálové sbírky děkujeme. A těm, kteří na bruslení nemohli být, vzkazují organizátoři: Za rok se opět sejdeme.

Děkujeme partnerům