Tříkrálová sbírka startuje

02.01.2008 - Stovky koledníků vyrazí během příštího týden koledovat po Opavsku. Budete tak moci na vlastní oči vidět koledníky v převlečení za Kašpara, Melichara a Baltazara. Tito tří králové budou v domácnostech přát přání pokoje.
Stovky koledníků vyrazí během příštího týden koledovat po Opavsku. Budete tak moci na vlastní oči vidět koledníky v převlečení za Kašpara, Melichara a Baltazara. Tito tří králové budou v domácnostech přát přání pokoje.

Tříkrálovým koledníkům každý může přispět finanční částkou, kterou Charita Opava použije na zkvalitnění péče pro seniory. Letošní koledování na Opavsku proběhne ve dnech 5. – 13. ledna 2008.

Rádi bychom pozvali všechny koledníky na doprovodné akce Tříkráloví sbírky.
- Požehnání koledníčků proběhne 4. ledna v 15,30 hodin v konkatedrále Nanebevzetí Panny Marie v Opavě. Po požehnání bude koledníčkům rozdáno malé občerstvení. Děti mohou přijít v kostýmech.
- Na již tradičním koncertě Růže pro vás zazpívají 6. ledna v 17 hodin sólisté Slezského divadla v sále Minoritského kláštera.
- Soutěž O nejkrásnější tříkrálovou korunku pro děti z mateřských škol.
- Soutěž o nejkrásnější tříkrálový kostým uzávěrka fotografií je 15. ledna.
- Vyhodnocení průběhu a soutěží a promítání pohádky v opavském kině Mír 19. ledna v 16 hodin.
- Zatančit si můžete na plese Charity Opava 2. února od 19.30 hodin v sále kulturního domu Stěbořice. Vedoucí skupinek koledníčků dostanou vstupenku zdarma.
- Bruslení na zimním stadionu v Opavě. O termínu bruslení vás budeme informovat později.

Kontaktní osoba Tříkrálové sbírky je:
Mária Durkáčová
Přemyslovců 26, Opava-Jaktař
tel: 736 127 006, 553 612 780
e-mail: durkacova@charitaopava.cz

Děkujeme partnerům