Studenti byli uvedeni do praxe

05.05.2009 - Zpestřením pro studenty Slezské univerzity se ve středu 29. dubna stala přednáška s názvem „Krize - příležitost i hrozba. Krizová pomoc jako nástroj řešení.“ Praktické zkušenosti s krizovou pomocí v Charitě Opava přednesla studentům humanitních oborů, na žádost Studentské komory Akademického senátu Fakulty veřejných politik, manažerka Sekce Public relations.
Zpestřením pro studenty Slezské univerzity se ve středu 29. dubna stala přednáška s názvem „Krize - příležitost i hrozba. Krizová pomoc jako nástroj řešení.“ Praktické zkušenosti s krizovou pomocí v Charitě Opava přednesla studentům humanitních oborů, na žádost Studentské komory Akademického senátu Fakulty veřejných politik, manažerka Sekce Public relations.

„Sama vím, jaké to bylo, když jsme jako studenti mohli přijít na praxi do zařízení nebo člověk z praxe přišel sdělit své zkušenosti,“ říká přednášející Mgr. Gabriela Lukšíčková. „Na půdě Slezské univerzity jsem se cítila dobře, studenti i ostatní hosté přednášky byli aktivní a nebáli se diskutovat.“

Studenty nejvíce zaujala připravená kasuistika internetového poradenství pro osoby v krizi. Poděkování patří garantce přednášky Doc. Heleně Kolibové i ostatním organizátorům. Zejména Jakubu Čmielovi, posluchači bakalářského studia Veřejné správy a regionální politiky, který již nějakou dobu jako dobrovolník v Charitě Opava působí.

Děkujeme partnerům