Soutěže pro Tříkrálové koledníky: selfie a mobily

13.11.2015 - Chytré mobilní telefony HTC Desire 510, poukázky na knížky podle vlastního výběru či vstupenky do aquaparku. To jsou některé z cen, které čekají koledníky nejstarší české dobročinné akce Tříkrálová sbírka. Ta sice začne až v lednu 2016, ale přípravy již v Charitě Opava běží naplno několik měsíců. Na koledníky čeká řada soutěží, tu nejoblíbenější o mobilní telefony doplní také nově vyhlášená soutěž o nejlepší tříkrálové selfie, nad níž převzal patronát týdeník REGION OPAVSKO.

Chytré mobilní telefony HTC Desire 510, poukázky na knížky podle vlastního výběru či vstupenky do aquaparku. To jsou některé z cen, které čekají koledníky nejstarší české dobročinné akce Tříkrálová sbírka. Ta sice začne až v lednu 2016, ale přípravy již v Charitě Opava běží naplno několik měsíců. Pro koledníky je připravena řada soutěží, tu nejoblíbenější o mobilní telefony doplní také nově vyhlášená soutěž o nejlepší tříkrálové selfie, nad níž převzal patronát týdeník REGION OPAVSKO.

Peníze, které se každoročně vyberou díky štědrosti občanů, pak celý rok pomáhají potřebným na Opavsku. Každoroční výborné výsledky Tříkrálové sbírky ovšem nepřicházejí samy, jsou výsledkem práce stovek dětských koledníčků i dospělých vedoucích kolednických skupinek. A právě o ty bývá často v lednu nouze. „Chtěla bych proto poprosit občany na Opavsku, a to nejen ty, kteří koledují pravidelně, ale i nové koledníky, aby se mi již nyní hlásili na mail gilikova@charitaopava.cz či telefonní číslo 604 175 518,“ obrací se na občany Opavska koordinátorka Tříkrálové sbírky Marie Gillíková.

Na výherce letos poprvé vyhlášené soutěže o nejlepší selfie čeká řada hodnotných poukázek na knihy. A jak soutěžit? Koledníci musí pořídit foto nebo selfie své kolednické skupinky a snímek odeslat do 18. ledna 2016 na e-mail trikralovka-selfie@charitaopava.cz. Komise bude hodnotit originalitu fotografie i kostýmů a celkový dojem. Ty nejlepší snímky pak najdete v týdeníku REGION OPAVSKO, který je patronem soutěže.

Vyhodnocení soutěží proběhne 29. ledna 2016 v kině Mír a následně budou jména výherců uveřejněna na webových stránkách Charity Opava.

Děkujeme partnerům