Sluníčko nám rozsvítilo páteční odpoledne

29.06.2009 - Povedená oslava počátku léta se v pátek konala na ředitelství Charity Opava. Na tři stovky zaměstnanců, dobrovolníků i příznivců naší práce se sešlo k tradičnímu Sluníčkovému odpoledni. Počasí nám zamotalo hlavu s jeho plánováním, ale nakonec většinu programu svítilo slunce a dešťové mraky se nám vyhýbaly.
Povedená oslava počátku léta se v pátek konala na ředitelství Charity Opava. Na tři stovky zaměstnanců, dobrovolníků i příznivců naší práce se sešlo k tradičnímu Sluníčkovému odpoledni. Počasí nám zamotalo hlavu s jeho plánováním, ale nakonec většinu programu svítilo slunce a dešťové mraky se nám vyhýbaly.


Nenudili se ti nejmenší ani již odrostlí. Na sedmi stanovištích děti soutěžily o hodnotné ceny. Mezitím navštěvovaly nesoutěžní atrakce jako skákací hrad, jízdu na oslíkovi nebo taneční workshopy. Dospělí i děti neodolaly čerstvě opečeným párkům nebo sladkostem ve stáncích. K tomu všemu hrála kapela Kobeřanka, která má prý na všech svých vystoupeních dobré počasí.

„Sluníčkové odpoledne organizují zaměstnanci pro své další kolegy, známé a děti. Jde o to se pobavit, připomenout si, že nejen prací živ je člověk. Přípravy takového odpoledne zaberou energii a čas, když se ale povede, je to velká odměna. Myslím, že letos můžeme být spokojení,“ dodává s úsměvem Ludmila Vicherková, která byla u realizace řady Sluníčkových odpolední.

Letošní výtěžek v řádu tisíců korun poputuje lidem, kteří se určitě v pátek odpoledne nebavili. Finance, a snad i dobrovolníky, brzy vyšleme do obce na Novojičínsku, abychom pomohli zmírnit následky letošních povodní. Uznání si zaslouží všichni, kteří přispěli k dobré atmosféře oslavy a přispěli obětem povodní.

Za sponzorsky realizovaný doprovodný program děkujeme kapele Kobeřanka a manželům Pruskovým s oslicí Fanynkou.

Děkujeme sponzorům Sluníčkového odpoledne:
Bohemiaflex CS, s.r.o.
Nikol nápoje, a.s.
Slezská pekárna J.L.N.
Nowaco Opava, s.r.o.
Kodex, a.s.

Děkujeme partnerům