Setkání 3 generací

17.12.2007 - Aby se spolu sešli zástupci více generací není tak obvyklým jevem. A právě to se podařilo v Klubu sv. Anežky, denním stacionáři pro seniory. Sešli se zde senioři, kteří stacionář pravidelně navštěvují spolu se zaměstnanci a rodinnými pečovateli.
Aby se spolu sešli zástupci více generací není tak obvyklým jevem. A právě to se podařilo v Klubu sv. Anežky, denním stacionáři pro seniory. Sešli se zde senioři, kteří stacionář pravidelně navštěvují spolu se zaměstnanci a rodinnými pečovateli.

„Podařilo se nám na chvíli se zastavit v předvánočním shonu a prožili jsme spolu alespoň kousíček doby adventní,“ říká Jana Řehulková, vedoucí denního stacionáře a dodává: „Sešlo se nás celkem asi 60 lidí, kteří milým úsměvem a dobrou náladou prozářily prostory zařízení. Děti ze ZŠ Englišova pod vedením paní učitelky Evy Gracové nám zpestřily program, když předvedly své hudební vystoupení.“ Program pokračoval hrou na elektrofionické varhany, povídáním a vyměňováním zkušeností v péči o seniory.

„Setkání se povedlo a těšíme se na další, které určitě opět za rok připravíme,“ shrnuje Jana Řehulková.

Děkujeme partnerům