Sen klientů Radosti mít vlastní motokavárnu je den za dnem blíž! Pomozte nám ho na Donio.cz dotáhnout do konce!

12.05.2021 - Už od prvního května pospíchají každé ráno pracovníci a klienti Charity Opava i pořadatelé festivalu Hradecký slunovrat hned po probuzení kliknout na stránku Donio.cz. Jsou zvědaví, jak se vyvíjí crowdfunding, v němž dobří lidé přispívají na pořízení motokavárny klientům sociálně terapeutické dílny Radost. A každé ráno je pro ně radostné. Částka totiž utěšeně roste a šance, že budou moci již brzy vyrazit na festival Hradecký slunovrat se svou vlastní pojízdnou kavárnou, na kterou se tolik těší, je den ode dne větší. Přidejte se!

V crowdfundingu pod názvem „Káva pro Radost na Hradeckém slunovratu“ by Charita Opava a festival Hradecký slunovrat rádi splnili sen klientům Radosti a pořídit jim pojízdnou elektrickou motokavárnu, s níž by mohli dorazit nejen na červnový Hradecký slunovrat, ale posléze také na mnoho dalších míst.

https://www.charitaopava.cz/clanek/cely-kveten-se-skladame-na--motokavarnu-pro-klienty-radosti-pridejte-se/2297

Do dnešního dne se vybralo z potřebné částky již více než 63 tisíc korun, všem děkujeme! Řada odměn je již sice vyprodána, ale mnoho atraktivních cen je dosud v nabídce a další budou přibývat. Stále je například k dispozici několik třídenních vstupenek na Hradecký slunovrat včetně kultovního představení Dejvického divadla Ucpanej systém. Neváhejte, počet návštěvníků bude brzy omezen!

S originální přestavbou tříkolky si již lámou hlavu konstruktéři a technologové opavské firmy Hagemann Christos Tomopulos a Jan Filip. Podívejte se v reportáží TV Polar ze středy 12. května, jak budou Vaše dary využity.

Děkujeme partnerům