Šatstvo poputuje do Broumova již za necelý týden

21.04.2009 - Příští pondělí 27. a úterý 28. dubna se bude konat další jarní sbírka šatstva do vagónů. Středisko vzájemné pomoci připomíná, že šatstvo bude možné přivážet od 8 hodin ráno do 17 hodin odpoledne. Poslední den sbírky jen do naplnění vagónů. V rámci sbírky je možné přispět na dopravu a pomoc potřebným.
Příští pondělí 27. a úterý 28. dubna se bude konat další jarní sbírka šatstva do vagónů. Středisko vzájemné pomoci připomíná, že šatstvo bude možné přivážet od 8 hodin ráno do 17 hodin odpoledne. Poslední den sbírky jen do naplnění vagónů. V rámci sbírky je možné přispět na dopravu a pomoc potřebným.


Vagóny budou jako obvykle přistaveny na nákladním nádraží ČD ve stanici Opava–Východ. Na místo se dostanete z Těšínské ulice kolem Lidlu, dále pak po Kylešovské ulici, kde je naproti penzionů Mirka a Věra vjezd do bývalých uhelných skladů. Více informací poskytne koordinátorka sbírky Veronika Fussová, Dis. na telefonu 553 653 776 či e-mailu svp@charitaopava.cz. „Těšíme se na setkání se všemi, kteří přijdou podpořit tuto sbírku. Odlehčí svým šatníkům a pomohou dobré věci,“ vzkazuje zájemcům o sbírku Fussová.

Děkujeme partnerům