Retro ples RADOSTI se blíží, neváhejte s koupí vstupenek!

20.01.2018 - Když se v těchto dnech zastavíte v sídle sociálně terapeutické dílny Radost, budete svědky vrcholících příprav na plesovou událost sezóny. Retro ples Radosti se chystá na pátek 2. února a program bude skutečně bohatý.

Když se v těchto dnech zastavíte v sídle sociálně terapeutické dílny Radost, budete svědky velmi zajímavých příprav na plesovou událost sezóny. Retro ples Radosti se chystá na pátek 2. února a program bude skutečně bohatý.

Loňský ples, který jsme pořádali poprvé, se velmi podařil a klienti i jejich rodinní příslušníci byli nadšení,“ vzpomíná vedoucí Radosti Lucie Lichá. „Zároveň ale byla jeho organizace tak náročná, že jsem si pak řekla, že už další ročníky nebudou. Ale když hlavní stres opadl, rozhodli jsme se, že do toho letos půjdeme znovu,“ dodává Lucie Lichá s tím, že je za toto rozhodnutí ráda, protože klienti se na ples velmi těší a horlivě cvičí program a vystoupení.

Stejně jako loni proběhne ples Radosti v reprezentativních prostorách kulturního domu Na Rybníčku v Opavě, tentokrát v retro stylu šedesátých a sedmdesátých let minulého století. A stejně jako loni se i letos můžete těšit na skvělou zábavu s kulturním programem, znamenité občerstvení, zábavnou soutěž o nejlepší retro kostým, fotokoutek i bohatou tombolu.

Zváni jsou nejen zaměstnanci a klienti Charity Opava, ale také všichni její příznivci, začátek plesu je v 17 hodin. Na případné dotazy vám pořadatelé rádi odpovědí na mailu radost@charitaopava.cz nebo telefonním čísle 734 435 133. Vstupenky za symbolickou cenu sto korun jsou stále ještě v prodeji v sídle Radosti v Opavě-Jaktaři na ulici Přemyslovců 26, tak neváhejte!

Děkujeme partnerům