Radost s úspěchem v Plumlově

22.06.2009 - Klienti Sociálně terapeutické dílny Radost se zúčastnili Mezinárodního 14. hudebního festivalu pro děti a mládež se zdravotním postižením v Plumlově nedaleko Prostějova. Minulý čtvrtek si diváci tohoto festivalu shlédli premiéru jejich představení „Chválím Tě Země má“, kterou nacvičovali klienti od února letošního roku.
Klienti Sociálně terapeutické dílny Radost se zúčastnili Mezinárodního 14. hudebního festivalu pro děti a mládež se zdravotním postižením v Plumlově nedaleko Prostějova. Minulý čtvrtek si diváci tohoto festivalu shlédli premiéru jejich představení „Chválím Tě Země má“, kterou nacvičovali klienti od února letošního roku.


Festival moderoval Pavel Svoboda a mladé lidi přišly podpořit populární osobnosti, mezi kterými byla i Petra Černocká. Všechna vydaná energie, aktivita a píle přinesla ovoce. Vystoupení bylo úspěšné a největší odměnou byl pro všechny potlesk a radost z toho, jak se vše povedlo bez jediné chybičky. Pokud jste nestihli představení shlédnout, budete mít možnost tento pátek 26. června. Tanečně-hudební vystoupení bude příjemným úvodem již desátého Sluníčkového odpoledne v Charitě Opava.
Lucie Bedrichová, DiS.
vedoucí Radosti

Děkujeme partnerům