Radost na výletě

20.07.2015 - Výlet pro uživatele a opatrovníky uspořádala ve čtvrtek 16. července sociálně terapeutická dílna Charity Opava Radost. Důvodem bylo nejen krásné počasí, lákající k pobytu v přírodě, ale také snaha poznat se navzájem i v jiném prostředí, než v jaktařských prostorách Radosti.

„Autobusem jsme dojeli do Slavkova a procházkou po naučné stezce Hvozdnice kolem rybníků jsme směřovali k cíli, tedy k areálu ve Slavkově,“ vzpomíná vedoucí Radosti Lucie Lichá. Tam už si mohli společně uživatelé služby i opatrovníci opéct špekáčky a hlavně si v klidu posedět, popovídat si nebo třeba zahrát fotbal, „Všem ještě jednou děkujeme za hojnou účast, která byla více než překvapivá, protože nás bylo celkem padesát. A těšíme se na příště,“ vzkazuje Lucie Lichá.