Radost má svůj kalendář

21.12.2009 - Nejen známé modelky se mohou chlubit svými kalendáři, mají ho i klienti sociálně terapeutické dílny Radost. Nekřtili ho sice šampaňským, ale odvázaní z něj byli stejně jako ony. Vedoucí Radosti Lucie Bedrichová vysvětlila, že impulsem k tomuto počinu bylo přání zkusit něco nového, na čem by se podíleli všichni klienti.
Nejen známé modelky se mohou chlubit svými kalendáři, mají ho i klienti sociálně terapeutické dílny Radost. Nekřtili ho sice šampaňským, ale odvázaní z něj byli stejně jako ony. Vedoucí Radosti Lucie Bedrichová vysvětlila, že impulsem k tomuto počinu bylo přání zkusit něco nového, na čem by se podíleli všichni klienti.


Klasický nástěnný kalendář na rok 2010 se opravdu povedl. Obsahuje dvanáct reprodukcí obrázků, na které kluci a holky z Radosti použili různé výtvarné techniky a pracovali na nich většinou hromadně. Vzhledem k tomu, že náklad byl víceméně symbolický, už jej pravděpodobně neseženete. Něco si koupili rodiče klientů, část použilo středisko jako dárky. Dodejme, že na vzniku kalendáře se významně podílelo Grafické a tiskové středisko L + L Ostrava, které zpracovalo návrh a tisk provedlo za výhodnou cenu.
Iva Hahnová

Děkujeme partnerům