Připravy na Velikonoce v Radosti

08.04.2009 - Předvelikonoční přípravy v sociálně terapeutické dílně již trvají nějaký ten pátek. Všechno začalo jarním úklidem na konci března. Myla se okna, měnila se výzdoba ze zimní na jarní. Celé prostory rozzářily barvy. V plánu byl prodej na Velikonočním jarmarku i speciální dílnička pro rodiče.
Předvelikonoční přípravy v sociálně terapeutické dílně již trvají nějaký ten pátek. Všechno začalo jarním úklidem na konci března. Myla se okna, měnila se výzdoba ze zimní na jarní. Celé prostory rozzářily barvy. V plánu byl prodej na Velikonočním jarmarku i speciální dílnička pro rodiče.

Klienti měli až do tohoto týdne každý den naplánovánu výrobu ozdob a předmětů spojených s největšími jarními křesťanskými svátky. V pondělí 6.dubna měli možnost zaměstnanci prodávat zdařilé výrobky na Velikonočním jarmarku na Horním náměstí v Opavě.

Hned o den později se otevřely pro všechny maminky a klienty Radosti dveře do velikonoční dílničky. Společně vyráběli velikonoční dekorace. Maminky si také mohly vyzkoušet plést košíky z pedigu nebo techniku barvení vajíček mramorovacími barvami. Mnozí rodiče viděli, že práce jde jejich dětem opravdu od ruky. Vznikly povedené kousky, které zdobí domácnosti nejen rodin klientů, ale i mnohých, kteří do Radosti zavítali a neodolali originalitě ozdob.

Děkujeme partnerům