Přijít na ples se vyplatilo

05.02.2008 - Přijít na charitní ples se vyplatilo z několika důvodů. Vládla příjemná atmosféra, o hudbu se postaraly hned dvě kapely a v neposlední řadě byla připravená bohatá tombola.
Přijít na charitní ples se vyplatilo z několika důvodů. Vládla příjemná atmosféra, o hudbu se postaraly hned dvě kapely a v neposlední řadě byla připravená bohatá tombola.

Charitní ples proběhl v sobotu 2. února v kulturním domě ve Stěbořicích jako poděkování vedoucím tříkrálových skupinek, kteří svou nezištnou službou každoročně přispívají ke zdárnému průběhu Tříkrálové sbírky. Letos se sešlo na 300 dobrovolníků, zaměstnanců a příznivců Charity Opava.

Moderování se ujal Aleš Juchelka, o ukázku tanců se postaral mistrovský pár Jana Murasová s Alešem Sýkorou a o hudbu se starala Cimbálová muzika z Milotic a Duo PASTA. Všem účinkujícím tímto děkujeme.

„Určitě chceme poděkovat paní Věrce Kramné, která přišla na ples v doprovodu dvou nevidomých pánů, kteří bydlí v Domě sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách,“ děkuje Hana Matějíčková za organizátory plesu.

Bohatá tombola vznikla díky štědrosti sponzorů, kterým děkujeme.
Elektro Nováček a syn
Kvalitní ponožky MORAVEC, s. r. o.; Otická pekárna – Martin Knappe; Pekárna Betina; Květinářství Jana Palyzová; Květinářství Slunečnice; NIKOL nápoje, a.s.; Opavia-LU, Opava; Dům hudby, Opava; Smart Capitol s. r. o. – obchodní zastoupení Olomouc, Opava; Jídelna „Na Dolňáku“ Opava; Cukrárna Kamahaj Hradec nad Moravicí; Zelenina Malé Hoštice, a. s.; Lékárna Anna Slaná; LENA-hračky, s.r.o; Kodex, a.s.

Na příští ples se můžete těšit 7. února 2009.

Děkujeme partnerům