Příjemná oslava svátku sv. Cyrila a Metoděje ve Vlaštovičkách

07.07.2009 - V sobotu 4. července se uskutečnila ve Vlaštovičkách za slunečného počasí oslava svátku patronů Domu pro zrakově postižené – sv. Cyrila a Metoděje. Oslavu zahájila v 15 hodin v kapli domu mše svatá, kterou celebroval P. Augustynowicz. Kdo měl poté zájem, mohl si prohlédnout celý Dům sv. Cyrila a Metoděje – jednotliví zaměstnanci ukazovali všem přítomným, jak probíhá např. sociální rehabilitace, jaké se při ní používají pomůcky, jak vznikají výrobky v chráněné dílně apod.
V sobotu 4. července se uskutečnila ve Vlaštovičkách za slunečného počasí oslava svátku patronů Domu pro zrakově postižené – sv. Cyrila a Metoděje. Oslavu zahájila v 15 hodin v kapli domu mše svatá, kterou celebroval P. Augustynowicz. Kdo měl poté zájem, mohl si prohlédnout celý Dům sv. Cyrila a Metoděje – jednotliví zaměstnanci ukazovali všem přítomným, jak probíhá např. sociální rehabilitace, jaké se při ní používají pomůcky, jak vznikají výrobky v chráněné dílně apod.

Další zábavně-kulturní program již pak pokračoval na blízkém hřišti. Zde byla k shlédnutí řada výborných vystoupení, jako třeba tanečního kroužku Berušky, ukázka Aikida, aerobik v podání dětí nebo bike trial Havířovských drtičů. Večer již patřil závěrečnému dvojkoncertu skupin NOVÁ RADOST a A BAND.

Děkujeme partnerům