Přijďte si zatančit na ples

09.01.2008 - Zveme všechny naše přátele i příznivce na již VI. ples Charity Opava, na který se můžete spolu s námi vypravit v sobotu 2. února do sálu kulturního domu ve Stěbořicích. Připravujeme pro vás nejen bohatou tombolu a pestrý kulturní program, ale i netradiční hudební překvapení.
Zveme všechny naše přátele i příznivce na již VI. ples Charity Opava, na který se můžete spolu s námi vypravit v sobotu 2. února do sálu kulturního domu ve Stěbořicích. Připravujeme pro vás nejen bohatou tombolu a pestrý kulturní program, ale i netradiční hudební překvapení.

K tanci bude hrát Cimbálová muzika z Milotic s primášem Petrem Šrahulkem. O moderní taneční rytmy se postará Duo PASTA. Dále se můžete těšit na jihomoravské víno dovezené z Milotic.

V neposlední řadě můžete vyhrát některou z mnoha cen půlnoční tomboly, která je pestrá a bohatá díky našim sponzorů. Touto cestou děkujeme za jejich vstřícnost.

O slovní doprovázení večera se postará zkušený moderátor Aleš Juchelka.

Ples začne v 19. 30 hodin a jeho cena je 80 Kč. Vstupenky lze zakoupit na recepci charity na ulici Přemyslovců 26, Opava-Jaktař nebo v Krámku u Josífka (naproti kina Mír) nebo v den plesu na místě.

Děkujeme partnerům