Poslední tanec s překvapením

13.05.2009 - Poslední tanec si zatančili klienti Sociálně terapeutické dílny RADOST. V úterý 12. května 2009 úspěšně zakončili své 1. taneční. Všichni jsme se shodli, že půl roku uteklo jako voda. Klienti se naučili základní kroky tanců jako je MAZURKA, WALZ, BLUES a MERENGE.
Poslední tanec si zatančili klienti Sociálně terapeutické dílny RADOST. V úterý 12. května 2009 úspěšně zakončili své 1. taneční. Všichni jsme se shodli, že půl roku uteklo jako voda. Klienti se naučili základní kroky tanců jako je MAZURKA, WALZ, BLUES a MERENGE.

I přesto, že jsme se na krátkou dobu s tanečními loučili, panovala příjemná atmosféra. Dnešní hodina byla však něčím výjimečná. Taneční navštívili a zároveň přišli podpořit některé maminky a známí našich klientů. Pan Spáčil měl pro nás připraveno i malé překvapení. Jelikož se věnuje stepu, předvedl nám jedno ze svých stepařských vystoupení, které bylo úžasné.

I my jsme měli pro našeho tanečního mistra překvapení. Klienti, kteří taneční navštěvují, mu namalovali na velké plátno obraz plný sluníček a dobré nálady.

Půl roku tanečních máme za sebou, teď nás čeká krátká přestávka. Od září se znovu vrhneme do rytmu tance za skvělé pomoci pana Mirka Spáčila, za kterou moc děkujeme.
Lucie Bedrichová, vedoucí Sociálně terapeutické dílny

Děkujeme partnerům