Poprvé se představíme v Kostelci

18.05.2010 - Chráněné dílny sv. Josefa míří do Kostelce nad Černými lesy, kde se poprvé zúčastní prestižního hrnčířského trhu...
V samotném závěru májového měsíce se poprvé Chráněná dílna sv. Josefa zúčastní hrnčířského trhu v Kostelci nad Černými lesy. Co do významu patří toto setkání keramiků z celé ČR k těm nejprestižnějším a jsme proto rádi, že můžeme přímo na místě představit svoji keramiku.
 
„V sobotu 29.5. budeme mít na náměstí v Kostelci společnou expozici s našim dvorním dodavatelem práškových glazur - firmou PROPEC, jejíž majitel pan ing. Janovský nám sponzorsky uhradí částku za pronájem výstavní plochy. Věříme, že akce přinese oběma účastníkům nové poznatky a výrobky se budou líbit,“ uvedl marketingový pracovník Pavel Šefránek.
 
Dalším místem, kde se naše dílny se svými výrobky představí, je 5. ročník akce pro zdravé i handicapované děti a jejich rodiče „Na soutoku“ v Kyjovicích. Uskuteční se 12. června v překrásném prostředí zámeckého parku v Kyjovicích u Ostravy. Připraven je bohatý kulturní program a celým dnem bude provázet známý moderátor Aleš Juchelka.

Děkujeme partnerům