Pojeďte s námi na setkání dobrovolníků v Třebovících!

19.08.2018 - V pořadí druhé Diecézní setkání dobrovolníků pořádá pod heslem „Bez vás to nejde!“ na 22. září Diecézní charita ostravsko-opavská. Pojeďte také!

V pořadí druhé Diecézní setkání dobrovolníků chystá pod heslem „Bez vás to nejde!“ na 22. září Diecézní charita ostravsko-opavská. Pojeďte také!

Již 2. diecézní setkání dobrovolníků charit je připraveno na 22. září od 15 hodin v orlovně v Ostravě-Třebovicích (Na Valech 7). Třebovickou orlovnu zaplní dobrovolníci z celého Moravskoslezského kraje a také části Jesenicka. Těšit se mohou na pestrý program, v němž zahraje opavská skupina Naděje, která v posledním roce úzce spolupracuje s Charitou Opava, o službě dobrovolnictví promluví Mgr. Helena Baránková a zazpívají dobrovolníci z Českého Těšína.

Na setkání jsou tak jako loni zváni také dobrovolníci Charity Opava, mailem krom jiných pozvala Marie  Gilíková i všechny koledníky Tříkrálové sbírky . Přihlásit se můžete až do 10. září. „Dopravu na setkání zajistí Charita Opava,“ upřesňuje Marie Gilíková, která dodává, že místo a čas odjezdu ještě bude upřesněno.

Ti, kteří by chtěli na akci přijet sami, naleznou níže mapu s označením místa setkání, kam mohou dojet rovněž tramvajovou linkou č. 4 a 19, zastávka Sokolovská.

Děkujeme partnerům