Pojďte s námi na Sluníčkové odpoledne do ZOO!

17.06.2019 - Zoologickou zahradu bude v pátek 21. června připomínat dvůr ředitelství Charity Opava v Jaktaři. Tradiční sluníčkové odpoledne, které každoročně před prázdninami pořádá Charita Opava, letos proběhne pod názvem „Pojďte s námi do ZOO“.

Tak jako při návštěvě zoologické zahrady čeká na všechny spousta malých i větších zvířat, zábavy, atrakcí i soutěží, při nichž budou děti na stanovištích, chystaných jednotlivými středisky Charity Opava, plnit úkoly ze zvířecí říše.

Připravena bude i oblíbená jízda na poníkovi včetně projížďky kočárem po Jaktaři, děti se můžou těšit na skákací hrad nebo malování na obličej. Velkou atrakcí budou určitě zvířátka v minizoo a především vystoupení psího cirkusu. Děti se také můžou těšit na divadélko.

K tanci i poslechu budou hrát manželé Hudeczkovi z Krnova, s tanečním programem vystoupí děti z mateřské školy v Jaktaři a Základní školy a Praktické školy Slezského odboje a také mažoretky AMA. To vše včetně prodejních stánků s výrobky charitních chráněných dílen a samozřejmě bohatou nabídkou moučníků, opékaných uzenin, makrel a nápojů začne na ulici Přemyslovců 26 v Jaktaři přesně ve 14 hodin.

Sluníčkové odpoledne pořádá Charita Opava jako poděkování koledníkům Tříkrálové sbírky a všem dárcům a příznivcům. Poslední roky je vždy tematicky zaměřeno a tak se v předchozích letech stala v dvora ředitelství Charity Opava například Země pohádek, cirkusové šapitó, olympijský stadion nebo námořnický přístav.

Letošní ročník je jubilejní dvacátý, protože první Sluníčkové odpoledne proběhlo již v červnu roku 1999. Zváni jsou ale tak jako každý rok všichni, kdo mají chuť radovat se z příchodu léta a prázdnin. „Neváhejte, vezměte své děti či vnoučata, a přijďme mezi nás,“ vybízejí pořadatelé.

 

Soubory ke stažení

Sluníčkové odpoledne 2019 PLAKÁT.pdf Sluníčkové odpoledne 2019 PLAKÁT.pdf 566 kB

Děkujeme partnerům