Po roce opět zpráva z pyžamové párty

29.01.2008 - Po předvánočním shonu a po vánočním odpočinku málem zaměstnanci Denního stacionáře pro seniory zapomněli na akci, která byla v předešlých létech velice oblíbená a patřila do masopustního veselí. Jedná se o pyžamovou párty. Jelikož ale někteří uživatele služeb mají velice dobrou paměť, tuto akci připomenuli.
Po předvánočním shonu a po vánočním odpočinku málem zaměstnanci Denního stacionáře pro seniory zapomněli na akci, která byla v předešlých létech velice oblíbená a patřila do masopustního veselí. Jedná se o pyžamovou párty. Jelikož ale někteří uživatele služeb mají velice dobrou paměť, tuto akci připomenuli.

Kdo zavítal do denního stacionáře pro seniory v pátek 25. ledna, asi se divil. Všichni, kdo ten den v tomto zařízení pobývali, jak zaměstnanci tak uživatele služeb, byli v pyžamech. Nebylo to ale tím, že by se chystali ke spánku, naopak, všichni se prima bavili.

Terapeutky připravily pěkný program, plný tance a různých soutěží, nechybělo posezení u kávičky a cukroví. Z přiložených fotografií je vidět, že nálada byla opravdu skvělá. Je obdivuhodné, že i lidé, kteří mají velké zdravotní problémy, umí najít v životě to krásné, umí být optimističtí a umí svou náladou a energií těšit druhé.

Jana Řehulková, vedoucí Denního stacionáře pro seniory

Děkujeme partnerům