Pět set prodaných káv v Betty Café, to je pět tisíc korun pro Radost

31.07.2020 - Částku pět tisíc korun předali v úterý 28. července klientům sociálně terapeutické dílny Radost majitelé moto kavárny Betty Café. Proč právě pět tisíc? Poslední červnový víkend prodala originální moto kavárna na festivalu Hradecký slunovrat pět set káv. A protože spolu s majiteli obsluhovali návštěvníky dvoudenního festivalu v Hradci nad Moravicí také klienti Radosti, připadlo jim z každé prodané kávy deset korun.

Majitelé pojízdné kavárničky Betty Café již v červnu nabídli charitním klientům, že by si mohli zopakovat roli číšníků, kterou tak úspěšně zvládali v loňském roce v Kavárně pro Radost v opavském obchodním centru Silesia. A protože se práce číšníků klientům líbila, rádi se k ní na Hradeckém slunovratu vrátili. Vůně kávy, nabízené hned při vstupu na zámecké nádvoří, zlákala mnohé. U pojízdné kavárny se zastavili a pořídili si fotografii například armádní generál Petr Pavel, publicista Bohumil Pečinka či zpěvačka Marie Puttnerová.

Účastí na Hradeckém slunovratu ale spolupráce Betty Café a Charity Opava nekončí. Klienti Radosti nebo Dmu sv. Cyrila a Metoděje Vám budou v pojízdné kavárničce kávu dále nabízet například každou neděli v opavských Městských sadech při vstupu na stadion. A s kavárnou Betty Café se potkáte také na akci Sportovní den (nejen) pro klienty v sobotu 19. září v areálu fotbalového hřiště v Kylešovicích.

Děkujeme!

Děkujeme partnerům