Opavský basket dodatečně naděloval v Radosti

05.01.2022 - Z nečekaného Ježíška se mohli ve středu 5. ledna těšit klienti sociálně terapeutické dílny Charity Opava Radost. Navštívila je ředitelka marketingu Basketbalového klubu Opava Alexandra Šimonová, aby jim dodatečně předala vánoční dárečky – kalendáře zobrazující jejich oblíbené opavské basketbalisty a fanouškovské náramky BK Opava s novým logem klubu.

Alexandra Šimonová si nejprve prohlédla za doprovodu vedoucí Radosti Lucie Švejdíkové nové prostory tohoto střediska Charity Opava. „Působí to tu na mne velmi pozitivně, dílny i další místnosti jsou krásně vybavené a prosvětlené,“ shrnula své dojmy. „A vaši klienti mají pokaždé dobrou náladu a usmívají se,“ dodává.

Alexandru Šimonovou už mnozí klienti znají přímo z opavské basketbalové haly, kde prodávali kávu ze své pojízdné Kavárny pro Radost. Dárky je velice potěšily a návštěvě na znamení díků zatleskali. A chybět nemohlo ani společné focení do sbírky fotografií zachycujících spolupráci s opavským basketbalovým klubem. Basketbalisté už několik let klientům Radosti připravují speciální tréninky a zápasy v hale a navštívili je také v jejich sídle v Jaktaři. Spolupráce tím zdaleka nekončí – pokud to okolnosti dovolí, klienti velmi rádi přijmou pozvání nabízet kávu ve své pojízdné kavárně už příští týden 13. a 15. ledna na zápasech s Kolínem a Ostravou.

„Děkujeme za vše a těšíme se,“ vzkazují z Radosti.

Děkujeme partnerům