Odbornou komisi čeká těžký úkol, do fotosoutěže MŮJ SVĚT dorazilo 247 zajímavých fotografií

02.02.2020 - Velmi těžký úkol čeká odbornou komisi, která bude v pondělí 10. února dopoledne vybírat nejlepší fotografie dvanáctého ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT, jehož uzávěrku máme za sebou. Zaměstnanci, dobrovolníci i klienti Charit z celé republiky do ní totiž poslali 247 velmi zdařilých fotografií.

Komise ve složení Jindřich Štreit a Jiří Siostrzonek z Institutu tvůrčí fotografie FPF Slezské univerzity v Opavě a manažer oddělení komunikace partnerské firmy ASEKOL Zdeněk Kovářík, bude vybírat celkem devět nejlepších snímků, tedy vždy první, druhé a třetí místo v tematických kategoriích s názvy Portrét, Život kolem nás a Jak to vidím já. Ve výjimečných případech ale porotci také udělí několik čestných uznání těm autorům, kteří sice nedosáhli na pomyslnou medaili, ale jejichž fotografie je zaujala.

Kromě toho pak komise vybere ze všech fotografií celkem třicet snímků, které budou dohromady tvořit výstavu dvanáctého ročníku fotosoutěže MŮJ SVĚT. Ta se uskuteční za účasti porotců a dalších hostů v úterý 25- února v Historické výstavní budově slezského zemského muzea v Opava.

Pokud bude vše probíhat podle plánu, najdete výsledky hned v pondělí 10. ledna odpoledne na těchto stránkách. Hodně štěstí!

Soubory ke stažení

VERNISÁŽ MŮJ SVĚT plakát.pdf VERNISÁŽ MŮJ SVĚT plakát.pdf 3338 kB

Děkujeme partnerům