O burzu dětského oblečení byl zájem

26.03.2012 - Burza dětského oblečení, kterou pořádalo mateřské centrum Charity Opava Neškola, se vydařila. Maminky byly spokojené...
Burza dětského oblečení, kterou ve čtvrtek 22. března uspořádalo mateřské centrum Neškola, přilákala nejméně stovku návštěvníků. A měli z čeho vybírat. Kam se člověk podíval, všude plno dětských hadříků.
 
K mání byla ale také bižuterie, reprezentantka firmy Avon poradila s novými trendy v líčení, o kus dál se nabízela úprava nehtů a své místo zde měla i charitní keramika. Dětem, které přišly se svými maminkami, věnovala firma SEMIX PLUSO spol. s r.o. z Otic-Rybníčků dobrůtky ze své produkce – kelímky s celozrnnými pšeničnými lupínky v čokoládě ČokoMixx a krabičky „Müsli do ruky“, což jsou celozrnné ovesné osmičky. Jak uvedla Gabriela Salichová z této firmy, lupínky jsou zdravá a chutná alternativa běžných müsli tyčinek či sušenek, jsou vhodné i s mlékem nebo jogurtem. „O Neškole nám pověděla kolegyně, která ji navštěvuje a je přímo nadšena nabídkou nejrůznějších aktivit. Proto jsme tuto akci rádi podpořili,“ dodala Gabriela Salichová.
 
S výsledkem akce byla nadmíru spokojena vedoucí Neškoly Svatava Bláhová. „Maminkám se burza líbila a každá si odtud něco odnesla. Velmi si cením také toho, že mi maminky a studentky po akci pomohly s úklidem."  Více v příštím Domovníku.
 
 
 
 

Děkujeme partnerům