Nová aplikace EKOLAMPU pomůže najít nejbližší sběrné místo

01.07.2016 - Novou praktickou mobilní aplikaci „Kam s ní“ nabízí zdarma ke stažení společnosti EKOLAMP, která zajišťuje zpětný odběr a zpracování osvětlovacích zařízení a která spolupracuje také s Chráněnými technickými dílnami Charity Opava.

Novou praktickou mobilní aplikaci „Kam s ní“ nabízí společnosti EKOLAMP, která zajišťuje zpětný odběr a zpracování osvětlovacích zařízení a která spolupracuje také s Chráněnými technickými dílnami Charity Opava.

Nevíte, které světelné zdroje patří do zpětného odběru a které můžete hodit do popelnice? Potřebujete rychle zjistit nejbližší sběrné místo? S obojím vám pomůže nová mobilní aplikace Kam s ní, kterou si můžete zdarma stáhnout do svého telefonu či tabletu na stránkách http://www.ekolamp.cz/cz/spotrebitele-verejnost/kam-s-ni

Aplikace obsahuje popis jednotlivých druhů světelných zdrojů, mapu sběrných míst a kvíz na procvičení znalostí a je dostupná pro zařízení s operačním systémem Android a iOS.

Chráněná technická dílna ve Velkých Hošticích vytváří pracovní příležitosti pro lidi, kteří si na volné trhu práce obtížně hledají zaměstnání. Jsou to převážně občané se zdravotním znevýhodněním, lidé s nízkým vzděláním a ve věku nad padesát let. Svým programem je zaměřena na zpracování klasických i nebezpečných odpadů, zejména elektroodpadu a nabízí skartaci dokumentů včetně jejich odvozu. Přispívá k řešení problému ekologické likvidace odpadů v opavském regionu.

Děkujeme partnerům