Nevadnoucí růže přinesly Charitě Opava umělci Slezského divadla

05.01.2009 - Milovníky klasické hudby potěšil v sobotu 3. ledna koncert Růže pro Vás, který je již tradičním zahájením nového roku. Sólisté Slezského divadla a hosté připravili pro Charitu Opava repertoár operních, operetních i sakrálních skladeb zejména z dílny Antonína Dvořáka. Sadem růží z těch nejkrásnějších melodií provázel pan Evžen Trupar.
Milovníky klasické hudby potěšil v sobotu 3. ledna koncert Růže pro Vás, který je již tradičním zahájením nového roku. Sólisté Slezského divadla a hosté připravili pro Charitu Opava repertoár operních, operetních i sakrálních skladeb zejména z dílny Antonína Dvořáka. Sadem růží z těch nejkrásnějších melodií provázel pan Evžen Trupar.

Posluchači měli možnost vyslechnout známé árie z opery Rusalka, ale také tklivou píseň Když mě stará matka i rozverný part z operety Veselá vdova, charismatického Figara a výjimečnou árii z barokní opery A.Vivaldiho Argippo. Představení bylo zpestřeno vystoupením mladých umělkyň, kytaristky Veroniky Hrdové a zpěvačky Denisy Maršálové.

„Řekl bych, že tento koncert byl snad nejhezčí ze všech, kterých jsem se mohl zúčastnit. Ale asi bych těžko vybíral. Všechny byly krásné a osobité. Rád jsem viděl opět plný sál, který aplaudoval umělcům za velmi zdařilé výkony. Poděkování patří jak pořadatelům, tak umělcům i divákům, kteří opět nezištně pomohli Charitě Opava,“ děkuje ředitel Charity Opava Jan Hanuš. „Přeji všem, aby si našli i v tomto náročném a hektickém čase na zastavení se a nabití pozitivní energií, třeba hudbou.“

Děkujeme všem účinkujícím umělcům za nádherný zážitek, jmenovitě: Olze Procházkové, Šárce Maršálové, Daniele Waldhansové, Denise Maršálové, Veronice Hrdové, Michalu Mačuhovi, Daliboru Hrdovi, Zdenku Kaplovi, Romanu Cimbálovi, Libuši Vondráčkové, Františkovi Šmídovi a Evženu Truparovi.

Těšíme se na další spolupráci a přejeme Slezskému divadlu mnoho uměleckých úspěchů a tím i spokojených diváků.

Děkujeme partnerům