NEŠKOLA o prázdninách nezavírá

16.06.2014 - Ani o prázdninách nebude mít mateřské centrum Charity Opava zavřeno. Oproti běžnému provozu zde bude během července a srpna otevřeno ve středu, čtvrtek a pátek. V prvním poschodí Minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě bude v tyto dny vždy od 8 do 12 hodin i o prázdninách připraven pro maminky na mateřské dovolené a jejich děti zajímavý program.

Ani o prázdninách nebude mít mateřské centrum Charity Opava zavřeno. Oproti běžnému provozu zde bude během července a srpna otevřeno ve středu, čtvrtek a pátek.   V prvním poschodí Minoritského kláštera na Masarykově třídě v Opavě bude v tyto dny vždy od 8 do 12 hodin i o prázdninách připraven pro maminky na mateřské dovolené a jejich děti zajímavý program.

Prázdninové středy budou v NEŠKOLE vyhrazeny výletům, například do Arboreta v Novém Dvoře, na rozhlednu do Úvalna, výstavu vláčků v Háji ve Slezsku nebo projížďku na koních v Jakartovicích.

Čtvrteční program bude vždy začínat od 9 do 10 hodin cvičením pro maminky, následuje Klub pro maminky. Pátky jsou pak věnovány od 8 do 12 hodin tvořivým a výtvarným dílnám, kde na děti čeká malování na tričko, práce s papírem, korálkování a další zajímavé aktivity. NEŠKOLA v těchto dnech také nabízí oblíbené hlídání dětí za pouhých 20 korun na hodinu. Více informací získáte na www.charitaopava.cz.

Děkujeme partnerům