Nejkrásnější Tříkrálová korunka je na světě

16.01.2009 - Děti měly letos možnost zapojit se v rámci Tříkrálové sbírky do soutěže o nejkrásněji vyzdobenou korunku. Mnohé s těmito skvosty chodily přímo koledovat. Nebylo lehké vybírat. Přesto již známe vítěze.
Děti měly letos možnost zapojit se v rámci Tříkrálové sbírky do soutěže o nejkrásněji vyzdobenou korunku. Mnohé s těmito skvosty chodily přímo koledovat. Nebylo lehké vybírat. Přesto již známe vítěze.

Korunku jako z pohádky vyrobila Sára Jeřábková z Opavy, a proto jí patří pomyslná první příčka a vstupenky na dětské představení. Netradiční korunky vyzdobily i další děti a tak ocenění v podobě hraček a sladkostí získávají: Anna Seifriedová z Chlebičova, Markétka Tesařová z Opavy, Tereza Poláková z Opavy, sourozenci Seifreidovi z Chlebičova a Simona Navrátilová z Opavy.Vítězům gratulujeme!

Děti jsou zvány k slavnostnímu předání cen na poděkování koledníčkům spojené s kulturním programem. Bližší informace o poděkování koledníkům sdělí v nejbližších dnech koordinátorka letošní sbírky Ludmila Vicherková.

Děkujeme partnerům