Na ředitelství Charity Opava koupíte krásné velikonoční výrobky

20.03.2018 - RADOST(né) VELIKONOCE. Pod tímto dvojznačným názvem probíhá na recepci ředitelství Charity Opava až do 29. března prodejní výstavka velikonočních a jarních výrobků uživatelů a pracovníků sociálně terapeutické dílny Radost.

RADOST(né) VELIKONOCE. Pod tímto dvojznačným názvem probíhá na recepci ředitelství Charity Opava až do 29. března prodejní výstavka velikonočních a jarních výrobků uživatelů a pracovníků sociálně terapeutické dílny Radost.

Prodejní výstavka Radosti je již třetím rokem vítaným zpestřením nabídky velikonočních a jarních dekorací. Sociální pracovnice spolu s klienty opět vyrobily velikonoční věnce, zajíčky, beránky, závěsná kuřátka a mnoho dalšího vkusného zboží, které jde pokaždé na dračku – vždyť jen loni si Radost prodejem vydělala kolem pěti tisíci korun. Prodané zboží ale budou v Radosti průběžně doplňovat za nové a tak bude vstup na ředitelství Charity Opava stále velikonočně nazdoben.

Pro úplnost dodejme, že ředitelství Charity Opava sídlí na adrese Přemyslovců 26 v Opavě a velikonoční nákupy zde pořídíte vždy od 8 do 14.30 hodin.

Děkujeme partnerům