Motokavárna pro Radost bodovala na Obchodní akademii

08.11.2021 - Motokavárna pro Radost o víkendu okouzlila návštěvníky oslav 101. výročí založení Obchodní akademie v Opavě. V sídle školy na ulici Hany Kvapilové na oslavách výročí a dnech otevřených dveří chystali v pátek skvělou kávu klienti s duševním onemocněním a v sobotu klienti s mentálním znevýhodněním.

V pátek dopoledne na Obchodní akademii, která oslavy svého stého založení musela loni odložit z důvodu vyhlášení nouzového stavu, zavítali odborníci z praxe a vedli zde tematické workshopy pro žáky, páteční odpoledne a sobotní dopoledne patřilo jubilejním dnům otevřených dveří pro absolventy, přátele školy, ale i uchazeče. Za oba dva dny zde klienti Radosti připravili skoro dvě stě lahodných káv, které všem udělaly radost. Kávu si vychutnaly také dámy z firmy Hagemann, která původní elektrickou tříkolku přebudovala na funkční pojízdnou kavárnu.

„Klienti byli skvělí a moc se nám líbili,“ vzkazuje pedagožka Obchodní akademie Marie Kůrečková. „Děkujeme za pozvání a těšíme se na další akce, které budeme moci s naší kavárnou navštívit. Obchodní akademii a střední odborné škole přejeme ještě jednou hodně štěstí a spoustu spokojených studentů a kantorů,“ odpovídají zaměstnanci a klienti Radosti.

Děkujeme partnerům