Módní přehlídka pro Radmilu

25.05.2009 - Agentura Marlen ve spolupráci s Charitou Opava připravila na sobotu 30. května v 19 hodin mimořádnou módní přehlídku. Kostel sv. Václava v Opavě bude svědkem promenády krásných dívek a mužů, diváci se mohou těšit i na vystoupení anglického hudebníka Garyho Rostocka. Charitativní večer plný módy bude moderovat David Jakš.
Agentura Marlen ve spolupráci s Charitou Opava připravila na sobotu 30. května v 19 hodin mimořádnou módní přehlídku. Kostel sv. Václava v Opavě bude svědkem promenády krásných dívek a mužů, diváci se mohou těšit i na vystoupení anglického hudebníka Garyho Rostocka. Charitativní večer plný módy bude moderovat David Jakš.

„Chtěli jsme, aby naše práce měla i charitativní rozměr. Spolupracovali jsme již na akcích pro Charitu Opava spolu s Okresním fotbalovým svazem Opava. Nyní jsme se rozhodli věnovat konkrétní osobě spotřebič do domácnosti z výtěžku naší letní módní přehlídky. Díky Středisku vzájemné pomoci jsme našli paní Radmilu, která tuto pomoc velmi přivítala,“ sděluje záměr akce majitelka agentury Lenka Burdová. Všechny návštěvníky čekají malá překvapení v podobě dárečků, slosovatelných vstupenek a rautu.

Podpořit charitativní večer můžete zakoupením vstupenky, které jsou v předprodeji ve firmě SLUNA Opava, tel. 553 712 319. Děkujeme!
Více informací o přehlídce na www.marlenmodels.cz.

Děkujeme partnerům