Milionové OFS pomozte postiženým dětem

22.06.2009 - Neuvěřitelné se stalo skutečností, do poslední chvilky organizátoři nevěděli, zda se jim povede jejich cíl naplnit. Chtěli letos předat částku, která v součtu s ostatní podporou minulých ročníku, bude činit milion korun. Podařilo se!
Neuvěřitelné se stalo skutečností, do poslední chvilky organizátoři nevěděli, zda se jim povede jejich cíl naplnit. Chtěli letos předat částku, která v součtu s ostatní podporou minulých ročníku, bude činit milion korun. Podařilo se!



Spokojeni mohou být nejen oni. „I přes nejisté počasí a v dnešní nelehké finanční situaci, se povedlo zajistit pěknou akci. Jsme rádi, že se počítá mezi tradiční setkání lidí s otevřeným srdcem. Letos jsme pokořili úctyhodnou hranici milionu korun. Mohli jsme řediteli Charity Opava díky Vám předat symbolický šek na 1 000 005 korun. Díky všem, kteří za osm let existence benefičních utkání podpořili Mravenečka,“ shrnuje plodné vyústění úsilí předseda OKRESNÍHO FOTBALOVÉHO SVAZU OPAVA Ing. Petr Kašný.

Kravaře se na sobotní odpoledne staly centrem fotbalu a rodinné zábavy. Týmy sponzorů O2, Ostroje, Hanácké Kyselky, a Starostů Opavska sehrály zápasy, při kterých se dobře pobavili všichni hráči. Největší počet bodů si nakonec odnesla Hanácká Kyselka. Zahraniční hosté ze Slovanu Bratislava sehráli hlavní utkání s týmem organizátorů. Výsledkem byla remíza 4:4. Diváci si mohli zápasy prohlédnout i z horkovzdušného balónu, zastřílet si z paintballové pistole a pro nejmenší byla připravena řada atrakcí.

Společenský večer v Buly centru Kravaře byl příležitostí k poděkování. Pan Stolar z PPD obchodní, s.r.o., hlavní dražitel letošní módní přehlídky agentury Marlen, přispěl kromě sponzorského daru i tímto počinem. Dva ze tří nabízených modelů připadly právě jemu. „Jsem rád, že mohu podpořit postižené děti touto formou. Věřím, že darované prostředky budou využity pro dobro těchto dětí,“ řekl při předávání daru Stolar. „Podporuji konkrétní rodinu v sousedství naší firmy v Chocni, ale protože se mi tato akce líbí a věřím jí, podporuji i Mravenečky,“ sdělil pan Mikulecký, zástupce firmy Vážeme, s.r.o.

Děkujeme partnerům