Máme vyprodáno

10.12.2008 - Všechny čokoládové medaile, které se prodávaly v HM Tesco Opava v rámci charitativní akce „Pomáhejte s námi“ jsou vyprodány! Všechny čokoládové medaile, které se prodávaly v HM Tesco Opava v rámci charitativní akce „Pomáhejte s námi“ jsou vyprodány. Nestačilo dokonce ani 1500 kusů medailí. Dalších 300 kusů poskytl HM Tesco Ostrava-Třebovice. I ty jsou již vyprodány. K dnešnímu dni je akce ukončena. Děkujeme ochotným dobrovolníkům i nakupujícím, kteří medailí obdarovali klienty z Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mravenečka Charity Opava.
Všechny čokoládové medaile, které se prodávaly v HM Tesco Opava v rámci charitativní akce „Pomáhejte s námi“ jsou vyprodány.

Nestačilo dokonce ani 1500 kusů medailí. Dalších 300 kusů poskytl HM Tesco Ostrava-Třebovice. I ty jsou již vyprodány. K dnešnímu dni je akce ukončena. Děkujeme ochotným dobrovolníkům i nakupujícím, kteří medailí obdarovali klienty z Denního stacionáře pro děti a mládež s kombinovanými vadami Mravenečka Charity Opava.

Děkujeme partnerům