Léto přivítáme v Charitě na sluníčkovém odpoledni

15.06.2009 - Dospělí i děti se mohou těšit již podesáté na předprázdninovou akci Charity Opava. Sluníčkové odpoledne pořádají zaměstnanci pro své kolegy, jejich děti, dobrovolníky a příznivce Charity. Zvlášť vítanými hosty budou Tříkráloví koledníci. To letošní odpoledne bude v rytmu tance a pohybu.
Dospělí i děti se mohou těšit již podesáté na předprázdninovou akci Charity Opava. Sluníčkové odpoledne pořádají zaměstnanci pro své kolegy, jejich děti, dobrovolníky a příznivce Charity. Zvlášť vítanými hosty budou Tříkráloví koledníci. To letošní odpoledne bude v rytmu tance a pohybu.



Přijďte se pobavit 26. června do areálu ředitelství Charity Opava na Přemyslovců 26 a dejte dětem i sobě malý dárek. Sluníčkové odpoledne bude začínat v 15 hodin. Tradičně bude připravena zábava pro děti, občerstvení a živá hudba. Pro děti budou přichystány atrakce a soutěžní hry. Dospělým přijde k duhu posezení s hudbou oblíbené dechové kapely Kobeřanka.Těšit se můžete i na bleší trh a prodej výrobků z dílen Charity Opava. Jste srdečně zváni!

Děkujeme partnerům