Kurzy angličtiny v Neškole

02.09.2010 - Jste maminka na mateřské? Chcete se vzdělávat a myslíte si, že s dětmi to nejde? V Neškole se budete moci učit anglicky a o vaše dítko bude postaráno...
Mateřské centrum Charity Opava Neškola pořádá opět od září tolik oblíbené kurzy angličtiny. Kurzy probíhají v Opavě i v Kravařích pod vedením zkušených lektorek. Hlásit se mohou maminky na mateřské dovolené, jak pokročilé, tak i úplné začátečnice.
 
V Kravařích je výuka vždy v pondělí od 16.30 do 18.30 hodin v klubovně Farního úřadu a v Opavě probíhají kurzy v pondělí a ve středu od 9 do 11 hodin v Neškole, která sídlí na Masarykově ulici v budově fary kostela sv. Ducha. Cena za jednu hodinu je 30,- Kč a je v ní obsaženo i hlídání dětí, aby se maminky mohly plně soustředit.
 
Vedoucí Neškoly Svatava Bláhová uvedla, že také ona absolvovala v roce 2007 jeden z prvních kurzů angličtiny, které pro maminky Charita Opava pořádá. „Naučila jsem se opravdu hodně a pomohlo mi to především v tom, že jsem se mohla učit doma s dětmi a poradit jim třeba s úkoly.“ Bližší informace získáte na telefonu: 733 676 707.
 

Děkujeme partnerům