Konzervatoristé zpívali maminkám

14.05.2009 - Krásná oslava pro všechny maminky, které mají vztah k Charitě Opava, proběhla v úterý 12. května v aule Církevní konzervatoře v Opavě. Studenti konzervatoře vystoupili se skladbami Antonína Dvořáka, Karla Bendla, Jaroslava Křičky a dalšími.
Krásná oslava pro všechny maminky, které mají vztah k Charitě Opava, proběhla v úterý 12. května v aule Církevní konzervatoře v Opavě. Studenti konzervatoře vystoupili se skladbami Antonína Dvořáka, Karla Bendla, Jaroslava Křičky a dalšími.

V téměř hodinovém programu vystoupili studenti Lucie Smolková, Miroslav Calaba, Markéta Komarová, Martin Klusáček, Monika Pospíšilová, Veronika Chlebková a Vendla Vašková za doprovodu profesorů Lukáše Poledny, Nenko Slavov a Masako Nakajima.

Program završil Komorní sbor CKO pod vedením Jakuba Žídka. Na závěr si pro maminky a babičky připravil předem avízované překvapení, které všichni s napětím očekávali. Před poslední písní otevřel Jakub Žídek velký kufr, který skrýval nejrůznější hudební nástroje. Ty potom rozdal přítomným dětem, které svou hrou doprovázely poslední píseň. Hosté byli programem nadšeni a účinkující odměnili dlouhým potleskem.

Oslavu organizoval Denní stacionář pro seniory ve spolupráci s Mateřským centrem Neškola. Děti z mateřského centra na závěr popřály všem maminkám a babičkám a předaly jim malou kytičku. Pozvání na oslavu přijaly klientky stacionáře, Neškoly, Klubu sv. Anežky, Domova sv. Zdislavy či stávající i bývalé zaměstnankyně Charity Opava. Hosté odcházeli s úsměvem a pozitivně naladěni do květnového odpoledne.

Děkujeme partnerům