Koledníci Tříkrálovky začali jarní prázdniny bruslením

05.03.2018 - Přibližně tisíc dvě stě malých i velkých Kašparů, Baltazarů a Melicharů se letos na Opavsku podílelo na rekordním výnosu Tříkrálové sbírky. Mnozí z nich si přišli v pondělí 5. března dopoledne zdarma zabruslit na opavský zimní stadion.

Přibližně tisíc dvě stě malých i velkých Kašparů, Baltazarů a Melicharů se letos na Opavsku podílelo na rekordním výnosu Tříkrálové sbírky. Mnozí z nich si přišli v pondělí 5. března dopoledne zdarma zabruslit na opavský zimní stadion.

Koledníci tak mohli využít hned první den jarních prázdnin, které pro ně začaly právě pondělkem 5. března. Opavský zimní stadion jim byl zdarma k dispozici od 11 do 12.30 hodin jako poděkování za koledování v prvních dvou lednových týdnech, kdy společně vybrali pro potřebné 2.190.037 korun.

„Jsem ráda, že koledníci dorazili v tak hojném počtu, také mě těší, že zde vidím mnoho tváří z okolních vesnic,“ pochvalovala si koordinátorka Tříkrálové sbírky Maruška Gilíková, která všechny přivítala a ještě jednou jim poděkovala za jejich ochotu a nasazení, bez kterého by se nikdy nepodařilo dosáhnout tak skvělého a rekordního výsledku.

Odměny pro koledníky ale nekončí. V dalších měsících je čeká pozvánka do aquaparku v Kravařích nebo na prázdninové Sluníčkové odpoledne.

klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek klikni pro velký obrázek

Děkujeme partnerům